« Techniek Dag Uden 2022»

Gepubliceerd op 12-01-2022

Kennis is onmisbaar voor techniek en techniek is onmisbaar voor de toekomst. Tijdens Techniek Dag Uden krijg je de kans om te zien hoe veelzijdig de wereld van techniek is. Werken in de techniek betekent dat je werkt met je handen, je hoofd én je hart, iets wat wij graag willen laten zien!

Op loopafstand van elkaar bevinden zich op het industrieterrein Hoogveld in Uden een groot aantal interessante bedrijven. Samen met acht omliggende bedrijven organiseren wij een grootschalige open dag. Op deze open dag krijg je de kans om een kijkje te nemen achter de schermen. Voor jong en oud is er genoeg te zien en te beleven!

Heb jij een hart voor de techniek? Is jouw nieuwsgierigheid geprikkeld? Zin om techniek te ontdekken? Wij verwelkomen jou graag op Techniek Dag Uden!

Datum en tijd: Zaterdag 14 mei 2022, 10:00 - 15:00 uur

Locatie: Industrieterrein Hoogveld Uden

Deelnemende bedrijven: van de Graaf Interieurbouw, SLB GROUP, VBV elektro en kunststof, M. Jonkers Riooltechniek, Van Rijbroek Staalbouw BV, Van den Heuvel Logistiek B.V., DKH Metaalbewerking BV, Autoschade Herstel Paul Hol B.V. / Autohopper Uden.

Zie ook www.techniekdaguden.nl

Zien we jou op 14 mei?!

www.techniekdaguden.nl

Techniekdag-1648669400.jpg