Even voorstellen

Graag stellen wij ons aan u voor! DKH Metaalbewerking is een flexibel en dynamisch toeleveringsbedrijf op het gebied van CNC draaien & frezen, een betrouwbare partner in de verspaningstechniek. Dé partner met een unieke aanpak voor het produceren op specificatie van mechanische onderdelen!

Een combinatie van goed opgeleide medewerkers, Hi-tech machines en een effectieve organisatie resulteren in kwalitatief hoogwaardige producten met een concurrerende prijs en levering volgens afspraak. Door onze continue investering in de modernste productiemachines maken wij het mogelijk om zowel prototype, kleine en grote series nauwkeurig en snel te produceren. Door gebruik te maken van de CAD/CAM systemen van Hypermill en OneCNC verwerken wij technische tekeningen tot een programma, dat de gewenste afmetingen en vormen van uw product maakt. Tevens maken wij gebruik van het ERP-systeem ”MKG”, ter ondersteuning van alle processen binnen ons bedrijf.

DKH heeft zich gespecialiseerd in fijnmechanische bewerking van klantspecifieke producten in diverse materialen in enkelstuks, kleine en grote series voor industriële afnemers in diverse branches. Tevens kunnen wij door nauwe samenwerking met onze leveranciers nabehandelingen verzorgen voor uw product.

DKH Metaalbewerking staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Door onze korte doorlooptijden en perfecte aflevering hebben wij een tevreden klantenkring opgebouwd. Onze klanten komen uit de meest uiteenlopende branches. Tevens beschikken wij over onze eigen vervoersmiddelen.

Geïnteresseerd? Graag maken wij met u een vrijblijvende afspraak, om nader te bekijken wat uw (toekomstige) wensen/vereisten en mogelijkheden voor samenwerking zijn. Vanzelfsprekend kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en houden ons aanbevolen voor uw verzoeken betreft offerte aanvragen!